Jom Join Group KAFA Negeri Pahang

Rasanye ande Guru KAFA yang tak tahu wujudnya Group Kafa Negeri Pahang yang jumlah pengikutnya terkini 929 orang (ketika post ini di buat). Group ini merupakan group tertutup maknanye kena invite dulu nanti ada admin yang akan benarkan untuk kita masuk dan tulis post kat sana.

kafa pahang
Pergukafa Kuantan.com - Assalamualaikum warga Persatuan Guru-guru SAR KAFA Daerah Kuantan dan warga KAFA seluruh Pahang amnya. Jumlah kite semua warga KAFA seluruh Pahang ada 2,478 orang semuanya.

Rasanye ande Guru KAFA yang tak tahu wujudnya Group Kafa Negeri Pahang yang jumlah pengikutnya terkini 929 orang (ketika post ini di buat). Group ini merupakan group tertutup maknanye kena invite dulu nanti ada admin yang akan benarkan untuk kita masuk dan tulis post kat sana.

Penting ke kena join group tu? bagi koi admin Website dan Page Pergukafa Kuantan wajib kena join sebabnya di sana terdapat berbagai info terkini mengenai KAFA Pahang dan juga KAFA Malaysia amnya. 

Berita terkini mengenai KAFA Pahang ade yang tak tahu ni... Berita kita ada 7 orang penyelia baru wehhh.... dan pertukaran bos kita dulu Ustaz Shukri dengan ????  nok tahu? jom belake join Group KAFA Negeri Pahang ni. Selain ter boleh kita berkenel-kenel antara guru-guru KAFA seluruh pahang ter... dan maca-maca lagi laaa.

kala dah join tu, cer kabo-kabo la ke guru KAFA yang lain ter... jom sama-sama kita meriahkan Group KAFA Negeri Pahang. KAFA luar Pahang pun moh la join bersama-sama, yang bukan KAFA pun boleh join...



*Maaf ayat campur-campur loghat Pahang ter...


COMMENTS

BLOGGER
Name

Ahli Persatuan,35,AJK,25,Aktiviti,148,Buku Aktiviti KAFA,14,Buku Teks,5,Buku tulis kafa,2,eKAFA,7,Elaun guru kafa,2,Gambar,15,Guru Data,1,Guru Kafa,3,Ihtifal,23,Iklan,1,Info Terkini,369,Isu Semasa,132,Jadual Peperiksaan,8,Jadual UPKK,10,Jadual UPKK 2019,4,JAIP,44,JAKIM,31,Jawatan Guru Kafa,1,JPN,4,JUC,13,KAFA,11,Kebajikan,2,Kementerian Pendidikan Malaysia,1,Keputusan UPKK,2,Khatam Al Quran,2,KPM,1,Mesyuarat,23,Mesyuarat agong,1,Motivasi,2,Muat Turun,3,MUIP,10,PAID,23,PAIP,1,Penyelia KAFA,1,Peperiksaan,20,Percubaan Upkk,2,PERGUKAFA,35,Persatuan Guru SAR KAFA negeri Pahang,1,Profil,5,Program,41,Program Sar Kafa,38,SAR KAFA,100,Simpeni,6,Skema Jawapan,8,Soalan Percubaan UPKK,1,Soalan UPKK,1,SUK,1,Takwim Simpeni,2,Tempahan Buku,1,Tuntutan MUIP,3,Ujian Kompetensi,2,UPKK,45,UPKK 2016,32,UPKK 2017,14,UPKK 2018,10,UPKK 2019,8,ZON 1,2,ZON 2,3,ZON 3,5,ZON 4,4,
ltr
item
Persatuan Guru-Guru SAR KAFA Daerah Kuantan: Jom Join Group KAFA Negeri Pahang
Jom Join Group KAFA Negeri Pahang
Rasanye ande Guru KAFA yang tak tahu wujudnya Group Kafa Negeri Pahang yang jumlah pengikutnya terkini 929 orang (ketika post ini di buat). Group ini merupakan group tertutup maknanye kena invite dulu nanti ada admin yang akan benarkan untuk kita masuk dan tulis post kat sana.
https://1.bp.blogspot.com/-eynP9CMLUm0/XZhX6FK1uOI/AAAAAAAAFDQ/MyVN77ufnXswp2kHCPM5BJpuW_kmDPoKACLcBGAsYHQ/s640/kafa%2Bnegeri%2Bpahang.png
https://1.bp.blogspot.com/-eynP9CMLUm0/XZhX6FK1uOI/AAAAAAAAFDQ/MyVN77ufnXswp2kHCPM5BJpuW_kmDPoKACLcBGAsYHQ/s72-c/kafa%2Bnegeri%2Bpahang.png
Persatuan Guru-Guru SAR KAFA Daerah Kuantan
https://www.pergukafakuantan.com/2019/10/jom-join-group-kafa-negeri-pahang.html
https://www.pergukafakuantan.com/
https://www.pergukafakuantan.com/
https://www.pergukafakuantan.com/2019/10/jom-join-group-kafa-negeri-pahang.html
true
750727900485308402
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Baca lagi... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU TAG ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content